Ham selv

32 år.  BA i Historie & Østeuropastudier. Studier ved universitetet i København, Odense og Novi Sad, Serbien. Gift, far til to små solstråler. Bor i Tirana. Tidl. udsendt til Albanien og Nigeria i humanitært/kirkeligt arbejde. Indtil2007 ansat i Kristeligt Forbund for Studerende. Fra juli 2008 missionær for Brødremenighedens Danske Mission i Albanien.
Men også: In necessariis unitas, in dubiis libertas, in omnibus caritas. Kakkelbord. Kone. Melodi Grand Prix. Bookworm. Ludvig. Juicepresser. Signal. Ingeborg. Johannesevangeliet. Søren Kirkegaard. Tom Waits. Leonard Cohen. Teaktræ. Altan. Pandekager. Speltbrød. Fransk hotdog. CaféBiografen. Robert Altman. Woody Allen. Jordbærbed. Roser. Frequent Flyer. Pljeskavica. Høfeber. Kruja. Røgelse. Ikon. Jesus, Helligånden & Gud.

Reklamer

24 tanker omkring “Ham selv

 1. Ja, det var vidst før din tid, Store Schjelde. Påskelejre var i Jelling, hvor der er sådan en gangbro over jernbanen. Heraf udsprang idéen om en signalflagsmission, der plantede signalflagsflagrende evangelister på alle viadukter og broer over jernbaner på strækningen mellem Vejle og Struer, således at togførerne på den måde ville blive mødt med Det Glade Budskab.

 2. Jeg kan nu godt huske påskelejrene i Jelling… Åh, disse forårseftermiddage i græsset med påskebryg og tilbudsvindruer fra dagligbrugsen… Those were the days.

 3. Jeg er glad for for en gangs skyld blot at være betegnet som det enkelte og korrekte “kone”. Til andre læsere på siden optræder jeg jævnligt under pseudonymer som “tærten”, “Karen Lisbeth”, “Anne Mette”, “Kina”, “Lampa” m.m. – som regel opfundet af min kære husbond (ansvarlig for denne blog) i det daglige talesprog, men udtrykkene er også set på skrift.
  Så lad jer ikke forvirre: Hvis der i bloggen optræder mærkelige navne, som tilsyneladende indgår som en del af frovins hverdag, så henvises der muligvis blot til “kone” i den enkle form.
  – og påskelejr i Jelling: Fantastisk, især det år, hvor det var mig, som formidlede om de kære Jellingmonumenter – det er stort!

 4. Det er meget syret, men når jeg skal se dig, Fro, for mit indre øje, så er det første jeg ser dit profilbillede. Inde i mit hoved er det efterhånden sådan du ser ud. Jeg er ved at glemme den virkelige dig og erstatte dig med en cyberspace-dig.

  Kan du leve med det?

 5. Hehe… Jeg går faktisk nogle gange og bilder mig ind, at du da nok egentligt ligner ham gutten på billedet lidt.

 6. Ligner Annie en gris? Nej.
  Er himlen altid blå over Andreas? Nej, han er jo luthersk.
  Har Johanne altid det der hold-i-nakken-agtige skuleblik på? Nix.

  Men ligner jeg til hver en tid den amerikanske komiker og skuespiller Don Rickles? Ja, det gør jeg da.

 7. Så vil jeg lige for en god ordens skyld offentliggøre dit profilbillede i dets fulde størrelse og sammenligne det med virkeligheden:


  Står du stadig ved ligheden, Fro??

 8. Jeg ligner en sædelighedsforbryder på det foto, Andreas. Og så ved Nazaret Kirke.

  Jeg foretrækker Don Rickles. Min skønhed er ikke for børn.

 9. Nydelig? Nu ikke al den missionske ydmyghed, Fro. Du tilhører klart rækken af smukke mennesker jeg kender.

  Du er smuk, er du. Smuk!

  (Og til læsere der kender mig, og som måtte tro ovenstående statement var ironisk: Det var det ikke. I dag er den dag på måneden, hvor jeg er helt seriøs!)

 10. Argh. Fåk.

  Nu opdager jeg pludselig at min disclaimer kom til at lyde som om det var ironisk at jeg ikke mente det. Fåk, fåk, fåk og tre gange fåk! Jeg mener det jo helt seriøst – jeg har bare (helt seriøst!) svært ved at være seriøs mere end tre linjer i træk.

  Fro, du er smuk.

 11. Pingback: Begejstring! « Melatonin

Hva' sir du?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s