Forresten…

  • er “The Iron Lady” med Meryl Streep virkelig ikke nogen særlig god film (*/*****). Instruktøren aner vist ikke helt hvad hun hverken vil med Streep eller Thatcher. Nomineringen for bedste make-up er dog helt fortjent.
  • er “Albert Nobbs”, som er nomineret til bl.a. bedste skuespillerinde (Glenn Close) og birolle-skuespillerinde (Janet McTeer) desværre heller ikke nogen særlig god film (*/*****). Men Close er nomineret for 6 gang – for første gang i mere end 20 år.
  • er “Midnight in Paris” en dejlig, finurlig film (****/*****), der har landet Woody Allen sin 22. og 23. Oscar-nominering.
  • er det jo ingenting sammenlignet med filmkomponisten John Williams, der scorer nominering nr. 46 og 47 for sin musik til “Tintin” og “War Horse”.
  • er Jonah Hill fra “Superbad” og “Knocked Up” den eneste under 50 år, der er nomineret for bedste mandlige birolle. Christopher Plummer på 83 er storfavorit til prisen for sin rolle som døende, homoseksuel far i “Beginners” (***/*****).
  • er Meryl Streep nomineret for 117. gang 17. gang. Hun har tabt 14. gange, men spørgsmålet er om det bliver hendes tur i aften, eller om Viola Davis fra “Niceville” tager prisen.
Reklamer

3 tanker omkring “Forresten…

  1. Det blev så 3. Oscar til Meryl – langt om længe. En skam for Viola – der laves desværre ikke mange film hvor afro-amerikanske skuespillerinder får en hovedrolle.

  2. Men Octavia fik sin Oscar – og den var imho også mere oplagt end at Viola sku’ ha’ en. Viola er fin i The Help (og hvem er tossen der har oversat den til ‘Niceville’?), men Octavia stråler!

  3. Octavia er alle tiders, men Viola er oceaner mere troværdig end Mæryl. Ingen af de nominerede hovedrolledamer burde have vundet, forresten.

Hva' sir du?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s