Kartoffellørdag

Eller. Det ved jeg ikke. Men prøv den her:

Kartoffelpizza a la Kagekonen:

25 g gær

2½ dl lunkent vand

1 tsk. salt

150 g durummel

200-250 g hvedemel

2 tsk. olivenolie

Gæren opløses i vandet. Herefter tilsættes salt og mel. Hold lidt af hvedemelet tilbage, så dejen ikke bliver for fast. Lad den hvile i 1 time.

Fyld:

4 mellemstore kartofler i meget tynde skiver

1 løg i halve ringe

1 råmælksbrie der er gået i udbrud og alligevel trænger til at blive spist

1 mozzarellaost i tern eller en anden ost som du har revet selv. Ikke reven købt ost. Det er nej.

1-2 kviste frisk rosmarin

timian efter lyst & behov

3-4 skiver parmaskinke i mindre stykker

groft salt, friskkværnet peber

Kartoffel, løg, ost, og krydderier blandes i en skål og fordeles på den olivesmurte, tyndt udrullede pizzabund, der først er blevet smurt med brie.

Pizzaen bages ed 250 grader i ca. 20-25 minutter.

Den smager allerbedst efter en lørdag aften efter en dag med Sigurd og Operaen, efterfulgt af en torvetur og et besøg hos nogle vældig skønne venner….

Reklamer

5 tanker omkring “Kartoffellørdag

  1. Mums, det lyder lækkert. Men jeg tror du sprang spinaten over i listen af fyld..
    Go’ lørdag ti dig.

Hva' sir du?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s