For lige at opsummere

Valgkampens første uge

Venstres statsminister udskriver valget for at få lov til at blive siddende i 10 år. Folk klapper af Christian Mejdahl i mangel på festligheder desangående. Dansk Folkeparti igangsætter en “kend-din-profet”-kampagne. Asmaa stiller op i Pan-bladet for at vise sin velvillighed overfor homoseksuelle. Naser Khader introducerer Lars Kolind og fhv. Malou Aamund som folketingskandidater. Kristendemokraterne skælder ud over, at ingen gider høre på dem skælde ud. Paula Larrain beslutter sig for at stille op til folketinget, og slår med terning for at vælge parti. Margrethe Vestager sender hede breve om 24-årsreglen til Helle Thorning-Schmidt, som sender dem videre til Villy Søvndal, der tager piller imod allergiske reaktioner overfor ordet ”velfærd”. Anders Fogh vil ikke mødes med Helle Thorning, som godt vil mødes, og så vil Anders Fogh også, men kun hvis Jes Dorph er i samme lokale. Kristendemokraternes partileder mister sin stemme, og ingen savner den. Kommentatorer peger på Naser Khader som den store vinder, og kalder det en “sejr for midterblokken”.

Bendt Bendtsen slår hovedet på en bus.

Valgkampens anden uge

Naser Khader præsenterer Jeppe Nybroe som folketingskandidat. Margrethe Vestagers antiperspirant får mere taletid end Bodil Kornbek. Pia Kjærsgaard er skuffet, vred og rasende over, at der ikke er noget at være rasende over. Asmaa Abdol-Hamid smider tøjet i ”Ugens Rapport”, og boltrer sig i billedserien på et leje af flæskesvær. Helle Thorning-Schmidts eyeliner stiller op til folketinget i Randerskredsen. Svend Auken skælder ud på Kaj Ikast – flere kommentatorer kalder det valgkampens højdepunkt. Lars Løkke-Rasmussen foreslår at bygge et ufinansieret sygehus/bropojekt tolv steder i landet. Louise Frevert melder sig ind i Rote Armé Fraktion. Kommentatorer udråber Helle Thorning-Schmidt som den store vinder, og kalder det “en sejr for klar kommunikation.”

Bendt Bendtsen knækker sin brille på en Kæmpe Børge fra ”Mor Karens Grill” i
Hjallerup.

Valgkampens tredje uge

Ingrid og Lillebror markerer deres kandidatur for Ny Alliance ved at foreslå, at Mahmoud Ahmadinejad tilbydes permanent opholdstilladelse. Naser Khader sveder. Pia Kjærsgaard mangler ilt, men sætter sit kryds ved liste O. Anders Fogh vender hjem fra en løbetur landet rundt, på flugt fra Helle Thornings valgbus. Gymnasiasterne på Christianshavn Gymnasium giver SF 104% af stemmerne. Asmaa Abdol-Hamid har en i pressen meget omtalt affære med Lille-Palle for at vise sit danske sindelag. Bodil Kornbek overrasker ved at morfe sig om til Mette Frederiksen i den sidste partilederrunde. Margrethe Vestager vinder ”Celebrity Poker Showdown” på Casino Vejlefjord. Villy Søvndal laver let løb på stedet. Kommentatorer forudser en sejr til Margrethe Vestager, og kalder det for “en sejr for sagligheden.”

Bendt Bendtsen vinder valget.

Reklamer

7 tanker omkring “For lige at opsummere

  1. @ frovin

    Der må bare være plads til en som dig bag på gratisaviserne, på bagsiden af WA, som ferieafløser på ATS osv. osv. Men måske bare ovenstående som viltert læserbrev først – sådan for at blive opdaget – eller bloggen fra forleden som kronik???

Hva' sir du?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s