Når en araber får uventede gæster

Hanna og Louise er to gode og gæve kvindfolk, jeg lærte at kende i min KFS-fortid. De arbejder nu for forsoningsprojektet Musalaha i Israel og Palæstina – et kristent arbejde, hvor Forsoningen over dem alle sættes ind i en meget konkret og praktisk relation mellem mennesker, som ellers har en masse at skulle have imod hinanden.

Æniwæ; Hanna og Louises blog er bare et rigtig rart eksempel på hvor spændende det kan være at være engageret i alskens kirkeligt arbejde, så jeg linker lige til deres seneste epistel. Den handler om hvor indviklet tingene kan være på den smalle landtange syd for Libanon, og viser samtidig at selv midt i splid findes der medmenneskelighed og god kaffe. Men husk: Den er blot ét billede fra en meget kompliceret virkelighed.

Reklamer

2 tanker omkring “Når en araber får uventede gæster

  1. Jeg har lige læst henviste epistel.
    Hvor er det godt at få noget kød og blod på verdens konflikter. En radioavis med nyheder fra verdens brændpunkter kan være meget svær at relatere til og lade gå ind, og de fleste journalister gør hvad de kan for at male tingene sort/hvide så vi kan forstå dem.
    Men ting er ikke sort/hvide. De fleste konflikter (sotre og små, ude og hjemme) omhandler, indbefatter og har konsekvenser for mennesker af kød og blod.
    Det var godt at læse om et sådant menneske her. Hop ned af barrikaderne og gå hen og sig “goddag”. Det er vigtigt at møde menneskerne – også dem på den anden side….

Hva' sir du?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s